Az építkezés folyamata

A Jósika11 projektünk az Andrássy út közelében, a 7. kerület Erzsébetváros egyik legkedveltebb részén a Jósika utca 11. szám alatt található.

A társasház egy régi, klasszikus épület, melynek teljes felújítása (műszaki, külső, belső homlokzat, lift beépítése, udvar parkosítása) során, két új szint kerül ráépítésre illetve a tetőtér beépítésre. A két új szinten, a 2. és a 3. emeleten összesen 22 új, trendi, okos otthont alakítunk ki, melyek méretei 24 és 49 m2 közöttiek.

Mivel a környezettudatos és az energiatakarékos megoldások elsődlegesek számunkra, így egy rendkívül alacsony fenntartású fűtésrenszert alkalmazunk, mennyezet fűtés-hűtést, padlófűtéssel. A vásárlók kényelmét szolgálva pedig minden lakásban okos otthont építünk ki.

A title

Image Box text

Miért a Jósika 11?

Elhelyezkedés

A Jósika 11 Budapest belvárosában, a 7. kerület Erzsébetvárosban helyezkedik el, egy csendes utcában ugyanakkor közel a közelkedési csomópontokhoz: Oktogon, 4-6-os villamos vonala, Andrássy út.

A könnyű közlekés rendkívül nagy segítség a hétköznapokban, mindhárom metróvonal a közelben található: M1, M2, M3.

A 4-6-os villamos 5 perc sétára van, ugyanakkor a szomszédos utcában számos troli járat közlekedik: 70, 73, 76, 78.

A kávéházak, éttermek, a különféle kikapcsolódási, vásárlási és szórakozás lehetőségek teszik színesebbé a mindennapokat, ilyen például a megújuló Városliget, Madách Színház, a híres Andrássy út, a Westend Bevásárló központ és még számos helyszín.

Az utcában számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Műszaki leírás

Fizetési ütemezés

1. ÜTEM

25% – Előszerződéskor

2. ÜTEM

25% – Szerkezetkész állapotban

3. ÜTEM

25% – Nyílászárók beépítésre kerültek, szigetelés megtörtént

4. ÜTEM

25% – Használatbavételi engedélykor

Hitel igénybevétel esetén egyedi fizetési konstrukció!

Nincs elegendő önerőd? Hitelt igényelnél?
Egyedi hitelajánlatot szeretnél?

Kattints ide!