A Zichy Parkban található lakások minden négyzetcentiméterét a kényelemre terveztük. A kellemes közösségi tér, az okos otthon megoldások, az árnyékolástechnika, a nagy terasz, a privát kert és az innovatív építési technológiák mind a komfortérzetet szolgálják.

Energiatakarékos megoldásaink által az ingatlanok fenntartási költsége kivételesen alacsony, amely a napelem előkészítésnek köszönhetően igény szerint tovább csökkenthető.

A Zichy Park saját bejárattal rendlelkező kétszintes lakásai úszókapuval nyíló zárt behajtón keresztül közelíthetők meg. A több száz négyzetméteres térkövezett, öntözőrendszerrel ellátott parkosított közös terek a család nyugalmát és biztonságát szolgálják.

A lakások hűtéséről fűtéséről a legmagasabb igényeket kielégítő, lakásonként egyedi hőszivattyús, helyiségenkénti szabályozással vezérelt, felület hűtés-fűtés gondoskodik. A rendszer megújuló energiát használ és a leadott hősugárzó technológiának köszönhetően korszerű és energiahatékony hűtés-fűtést biztosít. Az egyenletes hőleadás következtében nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok, amely emeli a házak hőkomfort érzetét.

A lakásokba felszerelt egyedi vízlágyító rendszer csökkenti a vízkőlerakódást, megnöveli háztartási gépeinek élettartamát, hatékonyabbá teszi működésüket.

A korszerű kialakítású lakások programozható redőnnyel felszerelten, autótöltő és napelem előkészítéssel kerülnek értékesítésre. A lakások teljeskörű okosotthon előkészítéssel rendelkeznek, a villamos szerelvények kialakítása mélyített, 65mm, mely lehetővé teszi a meglévő okos megoldások további bővítését, azok problémamentes telepítését.

Általános műszaki leírás letölthető itt.

Megvalósított kis lakásszámú, luxus kivitelű zöldövezeti társasházakat (a II. kerületben, illetve Zuglóban, Telkiben és Pátyon) éppúgy, mint nagy lakásszámú, zártsorú beépítésű társasházakat (a VIII., IX. és XIII. kerületben)

Precíz és korszerű kivitelezéssel épült társasházaikat határidőre, kiváló minőségben adták át.