Budaörs közelében, a Zichy Parkban található lakások minden négyzetcentiméterét a kényelemre terveztük. A kellemes közösségi tér, az okos otthon megoldások, az árnyékolástechnika, a nagy terasz, a privát kert és az innovatív építési technológiák mind a komfortérzetet szolgálják. Energiatakarékos megoldásaink által az ingatlanok fenntartási költsége kivételesen alacsony, amely a napelem előkészítésnek köszönhetően igény szerint tovább csökkenthető. A Zichy Park saját bejárattal rendlelkező kétszintes lakásai úszókapuval nyíló zárt behajtón keresztül közelíthetők meg. A több száz négyzetméteres térkövezett, öntözőrendszerrel ellátott parkosított közös terek a család nyugalmát és biztonságát szolgálják.

A lakások hűtéséről fűtéséről a legmagasabb igényeket kielégítő, lakásonként egyedi hőszivattyús, helyiségenkénti szabályozással vezérelt, felület hűtés-fűtés gondoskodik. A rendszer megújuló energiát használ és a leadott hősugárzó technológiának köszönhetően korszerű és energiahatékony hűtés-fűtést biztosít. Az egyenletes hőleadás következtében nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok, amely emeli a házak hőkomfort érzetét.

A lakásokba felszerelt egyedi vízlágyító rendszer csökkenti a vízkőlerakódást, megnöveli háztartási gépeinek élettartamát, hatékonyabbá teszi működésüket.

A korszerű kialakítású lakások programozható redőnnyel felszerelten, autótöltő és napelem előkészítéssel kerülnek értékesítésre. A lakások teljeskörű okosotthon előkészítéssel rendelkeznek, a villamos szerelvények kialakítása mélyített, 65mm, mely lehetővé teszi a meglévő okos megoldások további bővítését, azok problémamentes telepítését.

A budapesti agglomeráció egyik legkedveltebb, közvetlen a XII. kerülettel szomszédos települése Budakeszi, ahol a különleges adottságú területen épülő Zichy Park eladó, ingatlan, ház, lakásai modern harmóniában állnak a családbarát központi elhelyezkedés adta előnyök és a Budakeszi nyújtotta természeti adottságok ötvözetével. A kék autóbusz vonallal megközelíthető településen többek között Vadaspark és Arborétum is található, az új építésű lakásnál, háznál, ingatlannál Budaörs közelében.

A kényelmes élet új szintje: energia takarékos új építésű, eladó lakások, házak, ingatlanok, otthonok zöld környezetben. Modern házak Budapesttől és a természettől karnyújtásnyira, Budaörs közelében. Saját bejárattal rendelkező exkluzív kétszintes házak, privát kerttel. A kényelemről a korszerű technológiai megoldások, a fűtött garázs, praktikus terek, a nagy terasz és az innovatív épületgépészeti rendszerek gondoskodnak.

A minőség, a design és a modern technológiák ötvözete jellemzi új építésű, eladó lakásainkat, ingatlanjainkat, házainkat. Több évtizedes tapasztalattal épülő, komplex technológiákat felhasználó, modern stílusjegyekkel rendelkező letisztult vonalvezetésű energiahatékony házak, minőségi alapanyagokból. A mai igényeknek megfelelő, korszerű, kiváló beosztású ingatlanok, testközelben a természettel Budaörs közelében.

A Zichy Péter utcában megvalósuló Zichy lakópark egy olyan hely, ahova jó hazamenni, ahol feltöltődhet, nem a zsúfolt belvárosban helyezkedik el, de még sincs messze, friss a levegő és ahol rendezett, modern, egyben mégis zöld környezetben élvezheti a szabadidejét és minőségi időt tölthet családjával. A környező utcák rendezettek, bevásárlási lehetőség, uszoda, sport és kikapcsolódás (tenisz, foci, uszoda, túrázás,) játszótér, templom, buszmegálló mind sétatávolságra helyezkedik el.

Az új építésű lakások, házak, ingatlanok távolról elérhető világítással, programozható redőnnyel, teljeskörű okos otthon előkészítéssel állnak rendelkezésre. Az egyedi hőszivattyúval működtetett felület hűtés-fűtés biztosítja az eladó lakások, ingatlanok, házak, otthonok kiemelkedő komfortérzetét. A modern kialakítású, energetikailag optimális új építésű lakások, házak, ingatlanok korszerű technológiát képviselnek, alacsony fenntartású otthon, mely jó befektetés. Központi elhelyezkedés adta előnyök az eladó, új építésű lakásoknál, házaknál, ingatlanoknál, mégis közel a természethez. Sétatávolságra bolt, iskola, óvoda, játszótér, buszmegálló, sportlehetőségek.

Megvalósított kis lakásszámú új építésű ingatlanok, lakások és házak luxus kivitelű zöldövezetben találhatóak Budaörs közelében.