Eladó új építésű ingatlan, lakás, ház Budakeszi

A budapesti agglomeráció egyik legkedveltebb, közvetlen a XII. kerülettel szomszédos települése Budakeszi, ahol a különleges adottságú területen épülő Zichy Park eladó, ingatlan, ház, lakásai modern harmóniában állnak a családbarát központi elhelyezkedés adta előnyök és a Budakeszi nyújtotta természeti adottságok ötvözetével. A kék autóbusz vonallal megközelíthető településen többek között Vadaspark és Arborétum is található, az új építésű lakásnál, háznál, ingatlannál Budakeszin.

A kényelmes élet új szintje: energia takarékos új építésű, eladó lakások, házak, ingatlanok, otthonok zöld környezetben. Modern házak Budapesttől és a természettől karnyújtásnyira. Saját bejárattal rendelkező exkluzív kétszintes házak, privát kerttel. A kényelemről a korszerű technológiai megoldások, a fűtött garázs, praktikus terek, a nagy terasz és az innovatív épületgépészeti rendszerek gondoskodnak.

A minőség, a design és a modern technológiák ötvözete jellemzi új építésű, eladó lakásainkat, ingatlanjainkat, házainkat. Több évtizedes tapasztalattal épülő, komplex technológiákat felhasználó, modern stílusjegyekkel rendelkező letisztult vonalvezetésű energiahatékony házak, minőségi alapanyagokból. A mai igényeknek megfelelő, korszerű, kiváló beosztású ingatlanok, testközelben a természettel.

A Zichy Péter utcában megvalósuló Zichy lakópark egy olyan hely, ahova jó hazamenni, ahol feltöltődhet, nem a zsúfolt belvárosban helyezkedik el, de még sincs messze, friss a levegő és ahol rendezett, modern, egyben mégis zöld környezetben élvezheti a szabadidejét és minőségi időt tölthet családjával. A környező utcák rendezettek, bevásárlási lehetőség, uszoda, sport és kikapcsolódás (tenisz, foci, uszoda, túrázás,) játszótér, templom, buszmegálló mind sétatávolságra helyezkedik el.

Az új építésű lakások, házak, ingatlanok távolról elérhető világítással, programozható redőnnyel, teljeskörű okos otthon előkészítéssel állnak rendelkezésre. Az egyedi hőszivattyúval működtetett felület hűtés-fűtés biztosítja az eladó lakások, ingatlanok, házak, otthonok kiemelkedő komfortérzetét. A modern kialakítású, energetikailag optimális új építésű lakások, házak, ingatlanok korszerű technológiát képviselnek, alacsony fenntartású otthon, mely jó befektetés. Központi elhelyezkedés adta előnyök az eladó, új építésű lakásoknál, házaknál, ingatlanoknál, mégis közel a természethez. Sétatávolságra bolt, iskola, óvoda, játszótér, buszmegálló, sportlehetőségek.

Megvalósított kis lakásszámú új építésű ingatlanok, lakások és házak luxus kivitelű zöldövezetben találhatóak (a II. kerületben, illetve Zuglóban, Telkiben és Pátyon) éppúgy, mint nagy lakásszámú, zártsorú beépítésű társasházakat (a VIII., IX. és XIII. kerületben).